Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
1998
|
42
|
02
|
Tytuł artykułu
Zastosowanie nowych preparatow Gist-brocades w produkcji koncentratu jablkowego. Technologie enzymatycznego uplynniania
Autorzy
Markiewicz E.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
miazga z jablek
nowe technologie
uplynnianie wytlokow
uplynnianie enzymatyczne
obrobka enzymatyczna
miazga owocowa
preparaty enzymatyczne
preparat Rapidase LIQ
enzymy
koncentrat jablkowy
preparat Rapidase POMALIQ
przetworstwo owocowo-warzywne
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
Rocznik
1998
Tom
42
Numer
02
Opis fizyczny
s.35-37,rys.,tab.
Twórcy
autor
Markiewicz E.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-2efd852b-6b44-46dd-8a49-1ecc7dafa4ef
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.