Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Wszechświat
2001
|
102
|
07-09
|
Tytuł artykułu
Znaczenie technologii wedzenia produktow, a ochrona zdrowia i srodowiska
Autorzy
Rywotycki R.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
wedzenie
konserwowanie zywnosci
zywnosc
dym wedzarniczy
jakosc
mieso wedzone
zanieczyszczenia srodowiska
mieso
zywnosc pochodzenia zwierzecego
Wydawca
-
Czasopismo
Wszechświat
Rocznik
2001
Tom
102
Numer
07-09
Opis fizyczny
s.195-197
Twórcy
autor
Rywotycki R.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-2ef992e7-6832-46e4-b55b-3dff33573be3
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.