Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Akademii Rolniczej w Poznaniu. Technologia Żywności
2001
|
24
|
Tytuł artykułu
Okreslenie stopnia dogrzania konserw miesnych pasteryzowanych na podstawie wartosci P
Autorzy
Danyluk B.
,
Kowalski R.
,
Pyrcz J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
PL
konserwy trwale
konserwy pasteryzowane
obrobka termiczna
pasteryzacja
konserwy sterylizowane
konserwy miesne
technologia miesa
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Akademii Rolniczej w Poznaniu. Technologia Żywności
Rocznik
2001
Tom
24
Opis fizyczny
s.15-21,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Danyluk B.
Akademia Rolnicza, Poznan
autor
Kowalski R.
autor
Pyrcz J.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-2eedbe83-2cf7-42dd-8781-337a7f0280e9
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.