Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Cukiernictwo i Piekarstwo
2006
|
10
|
05
|
Tytuł artykułu
Blonnik w pieczywie
Autorzy
Dziugan P.
,
Dziedziczak K.
,
Ambroziak W.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
blonnik pokarmowy
wzbogacanie zywnosci
dodatki do zywnosci
piekarstwo
pieczywo
wypiek pieczywa
preparaty blonnikowe
dieta wysokoblonnikowa
zywienie czlowieka
Wydawca
-
Czasopismo
Cukiernictwo i Piekarstwo
Rocznik
2006
Tom
10
Numer
05
Opis fizyczny
s.60-62,tab.,fot.
Twórcy
autor
Dziugan P.
Politechnika Lodzka, Lodz
autor
Dziedziczak K.
autor
Ambroziak W.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-2ec42b72-e376-4645-9fde-ce84cf4af40e
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.