Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Towaroznawcze Problemy Jakości. Polskie Towarzystwo Towaroznawcze
2006
|
4
|
Tytuł artykułu
Zastosowanie oznaczenia zawartosci kofeiny w kawie jako wskaznika autentycznosci produktu
Autorzy
Smiechowska M.
,
Dmowski P.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
herbata
miod pszczeli
przyprawy
ocet winny
kawa
kofeina
zafalszowania zywnosci
koniaki
produkty spozywcze
ziola
whisky
oliwa z oliwek
wina
przetwory warzywne
oleje roslinne
autentycznosc
przetwory owocowe
wanilina
oznaczanie
metody analizy
zawartosc kofeiny
Wydawca
-
Czasopismo
Towaroznawcze Problemy Jakości. Polskie Towarzystwo Towaroznawcze
Rocznik
2006
Numer
4
Opis fizyczny
s.50-66,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Smiechowska M.
Akademia Morska, Gdynia
autor
Dmowski P.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-2eb52943-8705-42ce-93a7-6e7a8ae3fca5
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.