Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Prace Instytutów i Laboratoriów Badawczych Przemysłu Spożywczego
1997
|
52
|
Tytuł artykułu
Poszukiwanie bakterii fermentacji mlekowej zdolnych do wykorzystywania celulozy lub ksylanu jako jedynego zrodla wegla
Autorzy
Zielinska K.
,
Miecznikowski A.
,
Suterska A.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
szczepy bakteryjne
zywienie zwierzat
preparat Lactacel
wytwarzanie
ksylan
biotechnologia
ksylanazy
celuloza
endo-1,4-beta-glukanaza
pasze
fermentacja
kiszonki
kwas mlekowy
bakterie kwasu mlekowego
trawienie
Wydawca
-
Czasopismo
Prace Instytutów i Laboratoriów Badawczych Przemysłu Spożywczego
Rocznik
1997
Tom
52
Opis fizyczny
s.54-65,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Zielinska K.
Instytut Biotechnologii Przemyslu Rolno-Spozywczego, 02-532 Warszawa, ul.Rakowiecka 36
autor
Miecznikowski A.
autor
Suterska A.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-2e805987-5210-4b60-a382-fd72e688a661
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.