Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
2006
|
54
|
02
|
Tytuł artykułu
Wykorzystanie NSP do produkcji pieczywa - wartosci zywieniowe i technologiczne
Autorzy
Mielcarz M.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
wartosc technologiczna
piekarstwo
pieczywo
wykorzystanie
wypiek pieczywa
ciasto
wartosc odzywcza
pentozany
weglowodany nieskrobiowe
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
2006
Tom
54
Numer
02
Opis fizyczny
s.2-4,rys.,fot.
Twórcy
autor
Mielcarz M.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-2dc67cb3-831d-43f3-b770-d84a2b9bb4db
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.