Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Mięso i Wędliny
1999
|
4
|
Tytuł artykułu
Sos sojowy suszony rozpylowo jako substancja wzmacniajaca smak
Autorzy
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
Słowa kluczowe
PL
barwa
przetwory miesne
kielbasy parzone
sos sojowy
analiza sensoryczna
kielbasa typu mortadela
receptury
smakowitosc
preparat KS 20
kielbasa biala
Wydawca
-
Czasopismo
Mięso i Wędliny
Rocznik
1999
Numer
4
Opis fizyczny
s.48-50,tab.,rys.
Twórcy
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-2d77e1ac-28ba-4a00-9199-7956f5e5f498
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.