Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
1992
|
44
|
11
|
Tytuł artykułu
Proba zastosowania pradu elektrycznego w procesie peklowania miesa
Autorzy
Cierach M.
,
Zywica R.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
peklowanie
mieso wolowe
przemysl spozywczy
energia elektryczna
przemysl miesny
solanki
przebarwienia miesa
azotyny
mieso
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
1992
Tom
44
Numer
11
Opis fizyczny
s.24-26,tab.
Twórcy
autor
Cierach M.
autor
Zywica R.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-2cff159b-2fe7-4511-8e38-b57d7fa2b8a3
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.