Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej w Krakowie. Technologia Żywności
1998
|
10
|
Tytuł artykułu
Wplyw procesow kulinarnych na zawartosc glikoalkaloidow w bulwach ziemniaka
Autorzy
Cieslik E.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
ziemniaki Christa
glikoalkaloidy
obrobka kulinarna
zawartosc glikoalkaloidow
obrobka termiczna
bulwy
ziemniaki Lotos
oznaczanie
ziemniaki jadalne
ziemniaki Sigma
zywienie czlowieka
Wydawca
-
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej w Krakowie. Technologia Żywności
Rocznik
1998
Tom
10
Opis fizyczny
s.15-22,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Cieslik E.
Akademia Rolnicza, 31-120 Krakow, al.A.Mickiewicza 21
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-2bd9bd0e-c5f2-4c48-8615-683a9cb5f462
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.