Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Food Science and Technology. Scientific Papers of Agricultural University of Poznan
1997
|
01
|
Tytuł artykułu
Improvement of filtration rate of red beet juice by enzymatic treatment
Autorzy
Sip A.
,
Czapski J.
,
Grajek W.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
EN
red beet
filtration
production method
juice
Maxazyme NPX
enzyme
sterilization method
pH
Maxazyme AP
Wydawca
-
Czasopismo
Food Science and Technology. Scientific Papers of Agricultural University of Poznan
Rocznik
1997
Tom
01
Opis fizyczny
p.39-48,fig.
Twórcy
autor
Sip A.
August Cieszkowski Agricultural University of Poznan, Mazowiecka 48, 60-623 Poznan, Poland
autor
Czapski J.
autor
Grajek W.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-2b7fad6f-151c-4356-8d35-a3913899d627
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.