Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
2007
|
57
|
4C
|
Tytuł artykułu
Influence of temperature and time of apple drying on phenolic compounds content and their antioxidant activity
Autorzy
Wojdylo A.
,
Figiel A.
,
Oszmianski J.
Warianty tytułu
PL
Wplyw temperatury i czasu suszenia jablek na zawartosc zwiazkow fenolowych i ich aktywnosc przeciwutleniajaca
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
2007
Tom
57
Numer
4C
Opis fizyczny
p.601-605,fig.,ref
Twórcy
autor
Wojdylo A.
Wroclaw University of Environmental and Life Sciences, Wroclaw, Poland
autor
Figiel A.
autor
Oszmianski J.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-2b0afa4c-1fb6-4fd3-b6cd-75f9b961afff
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.