Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Akademii Rolniczej w Poznaniu. Technologia Żywności
1995
|
19
|
1
|
Tytuł artykułu
Wplyw substancji lipidowych na przebieg fermentacji etanolowej
Autorzy
Grajek W.
,
Gliszczynska A.
,
Walkowiak-Tomczak D.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
PL
kwas oleinowy
olej sojowy
ergosterol
kwas linolenowy
drozdze gorzelnicze
lipidy
fermentacja etanolowa
Saccharomyces cerevisiae
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Akademii Rolniczej w Poznaniu. Technologia Żywności
Rocznik
1995
Tom
19
Numer
1
Opis fizyczny
s.49-57,wykr.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Grajek W.
Akademia Rolnicza, Poznan
autor
Gliszczynska A.
autor
Walkowiak-Tomczak D.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-2aeaf79c-d5a1-48db-83d1-0bb6684b0388
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.