Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Piekarstwo Polskie
1993
|
01
|
Tytuł artykułu
Substancje dodatkowe w piekarstwie,ich funkcje i wykorzystanie.Czesc 2.Weglan wapniowy
Autorzy
Staszewska E.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
zakwaszanie ciasta
technologia zywnosci
dodatki do zywnosci
zywnosc
kwasowosc
fermentacja
piekarstwo
pieczywo
wypiek pieczywa
ciasto
chleb
weglan wapnia
Wydawca
-
Czasopismo
Piekarstwo Polskie
Rocznik
1993
Numer
01
Opis fizyczny
s.18-20,wykr,tab,rys.
Twórcy
autor
Staszewska E.
Zaklad Badawczy Przemyslu Piekarskiego,Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-2ab5e2aa-a56f-424c-ada6-89913a856d23
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.