Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
2003
|
57
|
10
|
Tytuł artykułu
Miesny cud
Autorzy
Wytrykus A.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
sniadania
lunch
nawyki zywieniowe
Hiszpania
posilki
jadlospisy
dania obiadowe
zupy
tradycje
zywienie czlowieka
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
2003
Tom
57
Numer
10
Opis fizyczny
s.39,fot.
Twórcy
autor
Wytrykus A.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-2a390f38-8c7c-4d6f-8a0d-8b791763d0c8
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.