Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Higiena
2006
|
2-3
|
Tytuł artykułu
Wymagania mikrobiologiczne dla zywnosci w aspekcie zapewnienia jej bezpieczenstwa i ochrony zdrowia publicznego
Autorzy
Kwiatek K.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
zdrowie czlowieka
przetwory mleczne
zywnosc
histamina
Enterobacter sakazakii
bezpieczenstwo mikrobiologiczne
odpowiedzialnosc producentow
choroby odzwierzece
wymagania mikrobiologiczne
przetwory rybne
jakosc mikrobiologiczna
mieso
przetwory miesne
przepisy prawne
higiena produkcji
higiena zywnosci
monitoring
produkcja zywnosci
ochrona zdrowia
enterotoksyny
Ustawa o ochronie zdrowia zwierzat oraz zwalczaniu chorob zakaznych zwierzat
zoonozy
lancuchy zywnosciowe
jaja spozywcze
Salmonella
bezpieczenstwo zywnosci
Listeria monocytogenes
Escherichia coli
mleko
wymagania higieniczne
Wydawca
-
Czasopismo
Higiena
Rocznik
2006
Numer
2-3
Opis fizyczny
s.7-11,bibliogr.
Twórcy
autor
Kwiatek K.
Panstwowy Instytut Weterynaryjny - Panstwowy Instytut Badawczy, Pulawy
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-2997b785-f6e9-427e-86e6-8e2949cc3ac9
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.