Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Acta Academiae Agriculturae ac Technicae Olstenensis. Technologia Alimentorum
1993
|
25
|
Tytuł artykułu
Przemiany spolimeryzowanych weglowodanow w czasie ekstruzji
Autorzy
Fornal L
,
Wiaz A.
,
Bakowska B.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
RU
EN
Słowa kluczowe
PL
jeczmien
sruta jeczmienna
otreby zytnie
otreby pszenne
blonnik pokarmowy
surowce roslinne
enzymy amylolityczne
ekstruzja
ekstrudery
skrobia
modyfikacja skrobi
kleikowanie skrobi
wartosc odzywcza
EN
barley
ground barley
rye bran
wheat bran
dietary fibre
plant raw material
amylolytic enzyme
extrusion
extruder
starch
starch modification
starch pasting
nutritional value
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Academiae Agriculturae ac Technicae Olstenensis. Technologia Alimentorum
Rocznik
1993
Tom
25
Opis fizyczny
s.125-135,wykr.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Fornal L
autor
Wiaz A.
autor
Bakowska B.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-295e6a81-9edb-4d65-a6f0-0959d91e4563
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.