Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
2005
|
09
|
Tytuł artykułu
Wykorzystanie krioskopu do pomiaru stopnia hydrolizy laktozy w mleku
Autorzy
Zmarlicki S.
,
Kycia K.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
Słowa kluczowe
PL
obnizanie zawartosci
stopien hydrolizy
hydroliza enzymatyczna
mleko
krioskopy
zawartosc laktozy
tolerancja laktozy
laktoza
modele matematyczne
zywienie czlowieka
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
Rocznik
2005
Numer
09
Opis fizyczny
s.12-15,tab.,fot.
Twórcy
autor
Zmarlicki S.
Szkola Glowna Gospodarstwa Wiejskiego, Warszawa
autor
Kycia K.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-291eb7f5-27ea-40e8-bef0-f145cbd67e29
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.