Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Żywność Technologia Jakość
1996
|
2
|
Tytuł artykułu
Physico-chemical properties of defatted triricale starch
Autorzy
Gambus H
,
Gutterch R.
,
Nowotna A.
,
Praznik W.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
PL
Fizyko-chemiczne wlasciwosci odtluszczonej skrobi pszenzytniej
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
EN
defatted starch
conference
physicochemical property
defatting
Krakow conference
triticale starch
PL
skrobia odtluszczona
konferencje
wlasciwosci fizykochemiczne
odtluszczanie
Krakow konferencja
skrobia pszenzytnia
Wydawca
-
Czasopismo
Żywność Technologia Jakość
Rocznik
1996
Numer
2
Opis fizyczny
s.158-165,fot.,tab.,rys.,bibliogr.
Twórcy
autor
Gambus H
Akademia Rolnicza, Krakow
autor
Gutterch R.
autor
Nowotna A.
autor
Praznik W.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-28491d28-6b08-4751-97c8-c46748641a6f
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.