Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna
2006
|
39
|
2
|
Tytuł artykułu
Pieczywo wzbogacone maka z nasion winogron zrodlem witamin grupy B
Autorzy
Lebiedzinska A.
,
Marszalt M.
,
Sperra J.
,
Szefer P.
Warianty tytułu
EN
Bread fortified with grape seed flour as a source of vitamins B
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
wzbogacanie zywnosci
dodatki do zywnosci
witamina B6
pieczywo
witaminy grupy B
wypiek pieczywa
tiamina
chromatografia cieczowa wysokosprawna
maka z nasion winogron
EN
food enrichment
food additive
vitamin B6
bread
B-group vitamin
baking
thiamine
high performance liquid chromatography
grape seed flour
Wydawca
-
Czasopismo
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna
Rocznik
2006
Tom
39
Numer
2
Opis fizyczny
s.121-125,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Lebiedzinska A.
Akademia Medyczna, Al.Gen.Hallera 107, 80-416 Gdansk
autor
Marszalt M.
autor
Sperra J.
autor
Szefer P.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-282ba353-12df-4571-88ea-738b219eafa4
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.