Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Mięso i Wędliny
1999
|
3
|
Tytuł artykułu
Problemy poprawy jakosci tusz wieprzowych
Autorzy
Ostrowski A.
,
Blicharski T.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
Słowa kluczowe
PL
zawartosc tluszczu
tluszcze zwierzece
wady miesa
ocena jakosci
kwasowosc
mieso PSE
surowce zwierzece
mieso wieprzowe
konsumenci
tusze wieprzowe
jakosc
wartosc kulinarna
miesnosc
klasyfikacja poubojowa
mieso chude
mieso DFD
spozycie zywnosci
zywienie racjonalne
pH
Wydawca
-
Czasopismo
Mięso i Wędliny
Rocznik
1999
Numer
3
Opis fizyczny
s.46,48-50,tab.,fot.
Twórcy
autor
Ostrowski A.
Instytut Genetyki i Hodowli Zwierzat PAN, 05-551 Mrokow, Jastrzebiec
autor
Blicharski T.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-281ad902-079b-4070-9c57-1dccff1288ed
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.