Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Bezpieczeństwo i Higiena Żywności
2005
|
04
|
Tytuł artykułu
Serdorado. Twarozki, topione, dojrzewajace, owcze, krowie - sery, nasza nowa specjalnosc narodowa
Autorzy
Muranowicz A.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
Polska
serowarstwo
sery
udzial w rynku
rynek europejski
rynek swiatowy
marka
asortyment
eksport
stan obecny
Wydawca
-
Czasopismo
Bezpieczeństwo i Higiena Żywności
Rocznik
2005
Numer
04
Opis fizyczny
s.12-13,fot.
Twórcy
autor
Muranowicz A.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-27842ba5-a5ec-4c7b-a790-cf5fc1d894ed
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.