Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
2002
|
50
|
07
|
Tytuł artykułu
Jakosc zywnosci a preferencje konsumentow
Autorzy
Niezurawska M.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
ocena jakosci
zywnosc
preferencje konsumentow
satysfakcja klientow
jakosc
smakowitosc
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
2002
Tom
50
Numer
07
Opis fizyczny
s.8-9
Twórcy
autor
Niezurawska M.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-27444db1-2ffd-4b66-82e5-32d5c48a8ad9
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.