Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
2005
|
57
|
04
|
Tytuł artykułu
Dodatki przyprawowe do mies
Autorzy
Kolanowski W.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
chrzan pospolity
Brassica juncea
musztarda
przyprawy
gorczyca biala
Brassica nigra
mieso
przetwory miesne
dodatki do zywnosci
gorczyca sarepska
przetworstwo miesa
gorczyca czarna
Armoracia rusticana
Sinapis alba
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
2005
Tom
57
Numer
04
Opis fizyczny
s.20,22
Twórcy
autor
Kolanowski W.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-2718c012-9f90-4de0-a3f2-5e82171bd2ea
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.