Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Karczma Polska. Pismo Biznesu Gastronomicznego
1995
|
03
|
Tytuł artykułu
Emulgatory i srodki zelujace
Autorzy
Moszczynski P.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
tragant
zywnosc
guma arabska
skrobia
pektyny
alginiany
guma ksantanowa
fosfolipidy
lipoproteidy
pullulan
lecytyna
dodatki do zywnosci
emulgatory
emulsje
diacyloglicerole
zelatyna
zywienie czlowieka
Wydawca
-
Czasopismo
Karczma Polska. Pismo Biznesu Gastronomicznego
Rocznik
1995
Numer
03
Opis fizyczny
s.22
Twórcy
autor
Moszczynski P.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-269876e7-7c2f-48b8-8cad-e8bb5a7f03d2
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.