Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna
2010
|
43
|
2
|
Tytuł artykułu
Zawartosc beta-karotenu i witaminy C w wybranych produktach z marchwi
Autorzy
Domaradzki P.
,
Malik A.
,
Wojcik W.
Warianty tytułu
EN
Content of beta-carotene and vitamin C in selected carrot products
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
marchew
wartosc odzywcza
warzywa
beta-karoten
kwas L-askorbinowy
witamina C
zawartosc witamin
zawartosc beta-karotenu
przetwory warzywne
soki przecierowe
soki warzywne
przeciery marchwiowe
EN
carrot
nutritional value
vegetable
beta-carotene
L-ascorbic acid
vitamin C
vitamin content
beta-carotene content
vegetable product
pomace juice
vegetable juice
carrot pomace
Wydawca
-
Czasopismo
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna
Rocznik
2010
Tom
43
Numer
2
Opis fizyczny
s.118-123,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Domaradzki P.
Katedra Towaroznawstwa i Przetworstwa Surowcow Zwierzecych, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, ul.Skromna 8, 20-704 Lublin
autor
Malik A.
autor
Wojcik W.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-264c4b28-9e54-47fe-aded-9e9294b2278d
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.