Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Trendy Food
2005
|
2
|
Tytuł artykułu
Raport: obiad w proszku
Autorzy
Szymczak J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
marka Coneser
firma Kamis-Przyprawy
koncentraty spozywcze
rynek wewnetrzny
rynek zywnosciowy
Polska
marka Knorr
przyprawa Vegeta
firma Prymat
przyprawy uniwersalne
konserwy pasteryzowane
firma Unilever
zywnosc chlodzona
zywnosc mrozona
marka Winiary
firma Kotanyi
firma Ziolopex
marka Knorr Goracy Kubek
konserwy sterylizowane
zupy w proszku
marka Amino
marka Podravka
marka Kucharek
dania gotowe
zywnosc liofilizowana
zywnosc suszona
marka Appetita
zywnosc typu instant
Wydawca
-
Czasopismo
Trendy Food
Rocznik
2005
Numer
2
Opis fizyczny
s.20-22,24-26,tab.,fot.
Twórcy
autor
Szymczak J.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-254445e9-a1a2-4944-89ca-c7bef717165a
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.