Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Trendy Food
2004
|
1
|
Tytuł artykułu
HoReCa. Idealna oferta
Autorzy
Branecka H.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
biura
restauracje
Polska
bary
zywnosc wygodna
kawiarnie
perspektywy
sektor HoReCa
hotele
cukiernie
zaklady gastronomiczne
gastronomia konferencyjna
stan obecny
rynek gastronomiczny
rozwoj rynku
Wydawca
-
Czasopismo
Trendy Food
Rocznik
2004
Numer
1
Opis fizyczny
s.36-41,fot.
Twórcy
autor
Branecka H.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-24ade8ad-06d6-4859-847e-eb8edd1479cd
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.