Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Poradnik Restauratora
2002
|
04
|
Tytuł artykułu
Uwarunkowania popytu na rynku uslug cateringowych
Autorzy
Rejman K.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
bariery ekonomiczne
catering
bariery prawne
sezonowosc popytu
uslugi gastronomiczne
bariery psychologiczno-socjologiczne
konferencje
popyt
rynek
Warszawa konferencja
gastronomia
Wydawca
-
Czasopismo
Poradnik Restauratora
Rocznik
2002
Numer
04
Opis fizyczny
s.16-18,wykr.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Rejman K.
Szkola Glowna Gospodarstwa Wiejskiego, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-22e8fb61-8fb0-45e4-9271-e276189ade4b
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.