Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
1992
|
01
|
3
|
Tytuł artykułu
Effect of gamma irradiation on potato quality and subsequent production of chips
Autorzy
Leszczynski W
,
Golachowski A.
,
Lisinska G.
,
Peksa A.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
EN
production
sugar
potato quality
starch content
food
potato storage
gamma-irradiation
discolouration
quality
chips
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
1992
Tom
01
Numer
3
Opis fizyczny
p.61-70,fig.
Twórcy
autor
Leszczynski W
Agricultural University, Norwida 25, 50-375 Wroclaw, Poland
autor
Golachowski A.
autor
Lisinska G.
autor
Peksa A.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-22e0a4d1-4a04-4f02-94f6-cf2ee751fcfd
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.