Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
2004
|
52
|
01
|
Tytuł artykułu
Proszek kakaowy naturalny i alkalizowany
Autorzy
Kocznorowski A.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
przemysl spozywczy
import
Polska
Chiny
firma Wuxi Shang Ke Food
firma Food Machines
ziarno kakaowe
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
2004
Tom
52
Numer
01
Opis fizyczny
s.50-51,fot.
Twórcy
autor
Kocznorowski A.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-22a16af9-4a94-4233-818c-5c87ae22d364
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.