Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Kuchnia. Magazyn dla Smakoszy
1997
|
11
|
Tytuł artykułu
Maka
Autorzy
Walisiak M.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
maka
przechowywanie
maka sojowa
zywnosc
maka kukurydziana
maczka ziemniaczana
maka ryzowa
maka owsiana
wartosc odzywcza
maka pszenna
maka zytnia
maka jeczmienna
maka gryczana
Wydawca
-
Czasopismo
Kuchnia. Magazyn dla Smakoszy
Rocznik
1997
Numer
11
Opis fizyczny
s.14-17,tab.,rys.,fot.
Twórcy
autor
Walisiak M.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-22587426-d719-4bd5-87ef-97c5b20cf7c0
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.