Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Higiena
2006
|
4
|
Tytuł artykułu
Charakterystyka systemow zapewnienia jakosci w sektorze spozywczym
Autorzy
Wyrzykowska B.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
zapewnienie jakosci
dobra praktyka produkcyjna
Miedzynarodowy Standard Zywnosci
Ustawa o warunkach zdrowotnych zywnosci i zywienia
standard BRC
systemy jakosci
dobra praktyka higieniczna
normy ISO 22000:2005
jakosc
produkty spozywcze
system HACCP
przemysl spozywczy
standardy
Wydawca
-
Czasopismo
Higiena
Rocznik
2006
Numer
4
Opis fizyczny
s.18-21,bibliogr.
Twórcy
autor
Wyrzykowska B.
Szkola Glowna Gospodarstwa Wiejskiego, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-2242133e-9ec6-4e59-b106-9681451cffdf
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.