Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Acta Academiae Agriculturae ac Technicae Olstenensis. Technologia Alimentorum
1993
|
25
|
Tytuł artykułu
Wybrane cechy fizykochemiczne mieszanin tluszczu mlekowego z olejami roslinnymi
Autorzy
Juskiewicz M
,
Kisza J.
,
Staniewski B.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
RU
EN
Słowa kluczowe
PL
zywnosc
analiza zywnosci
wartosc odzywcza
wlasciwosci fizykochemiczne
sklad chemiczny
kwasy tluszczowe
modyfikacja tluszczow
tluszcz mlekowy
oleje roslinne
olej rzepakowy
olej slonecznikowy
olej sojowy
EN
food
food analysis
nutritional value
physicochemical property
chemical composition
fatty acid
fat modification
milk fat
plant oil
rapeseed oil
sunflower oil
soybean oil
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Academiae Agriculturae ac Technicae Olstenensis. Technologia Alimentorum
Rocznik
1993
Tom
25
Opis fizyczny
s.37-49,wykr.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Juskiewicz M
Akademia Rolniczo-Techniczna, Olsztyn
autor
Kisza J.
autor
Staniewski B.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-21b3159b-7341-4804-a3d0-9717578b0950
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.