Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
2007
|
55
|
09
|
Tytuł artykułu
Ewolucja znaczenia chleba w zywieniu czlowieka
Autorzy
Piesiewicz H.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
blonnik pokarmowy
dodatki funkcjonalne
Naukowy Komitet Chleba
weglowodany
bialko
zywnosc ekologiczna
piekarstwo
pieczywo
historia
piekarze
szarlat
substancje smakowo-zapachowe
chleb
promocja
szkolenie zawodowe
dodatki do zywnosci
choroby czlowieka
witaminy
wiek XXI
spozycie zywnosci
wartosc odzywcza
wartosc energetyczna
zywienie czlowieka
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
2007
Tom
55
Numer
09
Opis fizyczny
s.4-6,fot.
Twórcy
autor
Piesiewicz H.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-2192c5f5-9bc5-43d8-b48a-04e5d6bf7b8d
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.