Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Owoce, Warzywa, Kwiaty
2006
|
09
|
Tytuł artykułu
Bakteriozy na warzywach uprawianych w polu [cz.II]
Autorzy
Robak J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
ogorki
warzywnictwo
warzywa straczkowe
choroby bakteryjne
bakterioza obwodkowa fasoli
gnicie roz kalafiora
mokra zgnilizna kapustnych
objawy chorobowe
choroby roslin
zwalczanie chorob roslin
czern krzyzowych
fasola
warzywa cebulowe
bakteryjna kanciasta plamistosc ogorka
etiologia
warzywa kapustne
profilaktyka
mokra zgnilizna cebuli
warzywa dyniowate
cebula
czarna zgnilizna kapustnych
Wydawca
-
Czasopismo
Owoce, Warzywa, Kwiaty
Rocznik
2006
Numer
09
Opis fizyczny
s.29-30,fot.
Twórcy
autor
Robak J.
Instytut Warzywnictwa, Skierniewice
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-21523fbd-db66-4a70-b191-249dce92d87a
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.