Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Gazeta Cukrownicza
1999
|
107
|
12
|
Tytuł artykułu
Wyzwania stojace przed polskim przemyslem spozywczym w procesie dostosowania do ustawodawstwa Unii Europejskiej w zakresie bezpieczenstwa i jakosci. Czesc I. HACCP - system zapewniania bezpieczenstwa zywnosci
Autorzy
Nitecka E.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
system HACCP
Unia Europejska
zapewnienie jakosci
bezpieczenstwo zywnosciowe
przemysl spozywczy
zywnosc
Polska
wdrozenia do praktyki
ustawodawstwo
dzialania dostosowawcze
jakosc
Wydawca
-
Czasopismo
Gazeta Cukrownicza
Rocznik
1999
Tom
107
Numer
12
Opis fizyczny
s.226-230,rys.
Twórcy
autor
Nitecka E.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-20fd81fa-0419-44f6-96d1-e9990fc412f0
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.