Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Żywność, Żywienie a Zdrowie
1995
|
04
|
1-4
|
Tytuł artykułu
Czy istnieja naukowe podstawy dla prawnych regulacji dotyczacych poziomu patogennych mikroorganizmow w zywnosci?
Autorzy
Popowski J
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
zagrozenia zdrowia
patogeny
mikrobiologia zywnosci
prawo zywnosciowe
zywnosc
mikroorganizmy
minimalna dawka infekcyjna
EN
health risk
pathogen
food microbiology
food law
food
microorganism
minimal infective dose
Wydawca
-
Czasopismo
Żywność, Żywienie a Zdrowie
Rocznik
1995
Tom
04
Numer
1-4
Opis fizyczny
s.5-7
Twórcy
autor
Popowski J
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-208dcea0-9549-43c1-a261-ca07ba6fb89c
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.