Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Żywność Technologia Jakość. Suplement
1998
|
05
|
4
|
Tytuł artykułu
Starch extrudates as a source of low molecular dextrins slowing down bread staling
Autorzy
Ziobro R
,
Gambus H.
,
Nowotna A.
,
Bala-Piasek A.
,
Sabat R.
Warianty tytułu
PL
Ekstrudaty skrobiowe jako zrodlo niskoczasteczkowych dekstryn spowalniajacych starzenie sie chleba
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
EN
starch extrudate
storage durability
food additive
bread
conference
dextrin
Krakow conference
PL
ekstrudaty skrobiowe
trwalosc przechowalnicza
dodatki do zywnosci
pieczywo
konferencje
dekstryny
chleb
Krakow konferencja
Wydawca
-
Czasopismo
Żywność Technologia Jakość. Suplement
Rocznik
1998
Tom
05
Numer
4
Opis fizyczny
s.251-258,tab.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
Ziobro R
Akademia Rolnicza, 31-120 Krakow, al.A.Mickiewicza 21
autor
Gambus H.
autor
Nowotna A.
autor
Bala-Piasek A.
autor
Sabat R.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-1f26a190-14c2-4be6-9f99-1e086283a5e5
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.