PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1998 | 05 | 4 |

Tytuł artykułu

Starch extrudates as a source of low molecular dextrins slowing down bread staling

Warianty tytułu

PL
Ekstrudaty skrobiowe jako zrodlo niskoczasteczkowych dekstryn spowalniajacych starzenie sie chleba

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN
PL

Wydawca

-

Rocznik

Tom

05

Numer

4

Opis fizyczny

s.251-258,tab.,wykr.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Akademia Rolnicza, 31-120 Krakow, al.A.Mickiewicza 21
autor
autor
autor

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-article-1f26a190-14c2-4be6-9f99-1e086283a5e5
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.