Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Natural Sciences
1999
|
03
|
Tytuł artykułu
Application of the enzymatic preparation from Penicillium candidum in the production of Roquefort- and Dutch-type cheeses
Autorzy
Kornacki K.
,
Podolak R.
,
Klebukowska L.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
EN
Penicillium candidum
production
organoleptic property
Edam-type cheese
proteolysis
enzymatic preparation
Roquefort-type cheese
cheese
Wydawca
-
Czasopismo
Natural Sciences
Rocznik
1999
Tom
03
Opis fizyczny
p.127-138
Twórcy
autor
Kornacki K.
Olsztyn University of Agriculture and Technology, Oczapowskiego 4, 10-957 Olsztyn, Poland
autor
Podolak R.
autor
Klebukowska L.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-1f0ab54d-f415-40d7-8387-017a483aec19
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.