Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Folia Universitatis Agriculturae Stetinensis. Zootechnica
2005
|
47
|
Tytuł artykułu
Miesnosc i jakosc miesa w zaleznosci od masy tuszy cieplej tucznikow PEN AR LAN pochodzacych z krzyzowania loch Naima z knurami P-76
Autorzy
Rybarczyk A.
,
Szaruga R.
,
Natalczyk-Szymkowska W.
Warianty tytułu
EN
Leanness and meat quality in relation to hot carcass weight in PER AR LAN porkers derived from crossing Naima sows with P-76 boars
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
PL
sklad chemiczny
miesnosc
swinia linii PEN AR LAN
trzoda chlewna
masa tuszy cieplej
mieso wieprzowe
masa poubojowa
tusze wieprzowe
jakosc
tuczniki
Wydawca
-
Czasopismo
Folia Universitatis Agriculturae Stetinensis. Zootechnica
Rocznik
2005
Tom
47
Opis fizyczny
s.143-151,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Rybarczyk A.
Akademia Rolnicza w Szczecinie, ul.Doktora Judyma 24, 71-460 Szczecin
autor
Szaruga R.
autor
Natalczyk-Szymkowska W.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-1d93f16a-41ee-4bfc-89ca-eba0f98251b3
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.