Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
1997
|
49
|
11
|
Tytuł artykułu
Rola czynnikow biologicznych i technologicznych w skazeniu miesa i przetworow miesnych paleczkami Salmonella
Autorzy
Janitz W.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
przezywalnosc bakterii
przetwory miesne
czynniki biologiczne
zakazenia odzwierzece
czynniki technologiczne
skazenie zywnosci
mieso
Salmonella
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
1997
Tom
49
Numer
11
Opis fizyczny
s.44-47,rys.,tab.
Twórcy
autor
Janitz W.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-1d342469-aa9d-420a-9cc7-5c7312e8f9b1
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.