Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego
2006
|
44
|
2
|
Tytuł artykułu
Charakterystyka jakosci miesa krolikow rasy castorex
Autorzy
Maj D.
,
Lapa P.
,
Bieniek J.
,
Barabasz B.
,
Weglarz A.
Warianty tytułu
EN
Characteristics of meat quality in Castorex rabbits
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
zawartosc tluszczu
tekstura zywnosci
sprezystosc
sila ciecia
zawartosc wody
ocena jakosci
jakosc
mieso krolicze
produkcja miesa
zujnosc
twardosc
kohezja
krolik Castorex
zawartosc bialka
pH
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego
Rocznik
2006
Tom
44
Numer
2
Opis fizyczny
s.73-82,tab.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
Maj D.
Akademia Rolnicza, Al.Mickiewicza 24/28, 30-059 Krakow
autor
Lapa P.
autor
Bieniek J.
autor
Barabasz B.
autor
Weglarz A.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-1ccbfad9-58ce-4e0a-aaff-c68e325e3cbb
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.