Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Mięso i Wędliny
2003
|
2
|
Tytuł artykułu
Polski Zwiazek Hodowcow i producentow bydla miesnego inicjatorem programu promocji wolowiny kulinarnej
Autorzy
Jaroszewski K.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
promocja
Polski Zwiazek Hodowcow i Producentow Bydla Miesnego
mieso wolowe
mieso kulinarne
bydlo miesne
Polska
Wydawca
-
Czasopismo
Mięso i Wędliny
Rocznik
2003
Numer
2
Opis fizyczny
s.4,fot.
Twórcy
autor
Jaroszewski K.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-1c5f23f6-fa1e-45a0-9d69-d6daf15c952b
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.