PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2000 | 26 |

Tytuł artykułu

Effects of different dietary fat and carbohydrate levels on culture efficiency indices and glucose and triacylglycerol levels in carp [Cyprinus carpio L.] kept in heated water

Autorzy

Warianty tytułu

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN
PL

Wydawca

-

Rocznik

Tom

26

Opis fizyczny

p.79-86

Twórcy

  • Agricultural University in Szczecin, Papieza Pawla VI 3, 71-439 Szczecin, Poland

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-article-1c5b7c6d-659a-445e-8c04-36cdbd5654b9
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.