Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Folia Universitatis Agriculturae Stetinensis. Piscaria
2000
|
26
|
Tytuł artykułu
Effects of different dietary fat and carbohydrate levels on culture efficiency indices and glucose and triacylglycerol levels in carp [Cyprinus carpio L.] kept in heated water
Autorzy
Stepanowska K.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
EN
glucose
carp
fish
carbohydrate level
triacylglycerol level
culture efficiency
cage culture
diet
feeding
fat
Cyprinus carpio
lipid
heated water
Wydawca
-
Czasopismo
Folia Universitatis Agriculturae Stetinensis. Piscaria
Rocznik
2000
Tom
26
Opis fizyczny
p.79-86
Twórcy
autor
Stepanowska K.
Agricultural University in Szczecin, Papieza Pawla VI 3, 71-439 Szczecin, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-1c5b7c6d-659a-445e-8c04-36cdbd5654b9
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.