Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Rolniczy Rynek. Wojewódzki Ośrodek Doradztwa Rolniczego we Wrocławiu
1998
|
20
|
Tytuł artykułu
Technologia kiszenia kapusty
Autorzy
Maciejewska J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
przetworstwo warzyw
wady
warzywa kapustne
kapusta kiszona
jakosc
kapusta glowiasta biala
technologia produkcji
kiszenie
Wydawca
-
Czasopismo
Rolniczy Rynek. Wojewódzki Ośrodek Doradztwa Rolniczego we Wrocławiu
Rocznik
1998
Numer
20
Opis fizyczny
s.14-15,fot.
Twórcy
autor
Maciejewska J.
Wojewodzki Osrodek Doradztwa Rolniczego, Wroclaw
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-1c3b630b-36e7-4986-969f-82516e243e65
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.