Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio E. Agricultura
2004
|
59
|
3
|
Tytuł artykułu
Wplyw nawilzania i chemicznych konserwantow na strawnosc in vitro skrobi w ziarnie pszenzyta i zyta
Autorzy
Makarska E.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
EN
Effect of humidification and chemical preservation on in vitro starch digestibility of triticale and rye grain
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
PL
pszenzyto Pinokio
konserwanty chemiczne
strawnosc
pszenzyto Lamberto
pszenzyto Ugo
zyto Warko
mocznik
ziarno
skrobia
badania in vitro
pszenzyto
odmiany roslin
nawilzanie
zyto
preparat Cytromix Plus
Wydawca
-
Czasopismo
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio E. Agricultura
Rocznik
2004
Tom
59
Numer
3
Opis fizyczny
s.1381-1387,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Makarska E.
Akademia Rolnicza, ul.Akademicka 15, 20-950 Lublin
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-1936cdf1-9196-4516-8e93-672440733390
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.