Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego
2007
|
45
|
2
|
Tytuł artykułu
Wplyw udzialu tluszczu w zestawie surowcowym oraz dodatku transglutaminazy i karagenu na wlasciwosci wysokowydajnych kielbas drobno rozdrobnionych
Autorzy
Ostrowska A.
Warianty tytułu
EN
The effect of fat level in recipe and transglutaminase and carrageenan addition on the quality of high processing comminuted sausages
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
przemysl miesny
przetwory miesne
jakosc
wymagania jakosciowe
wedliny
kielbasy drobnorozdrobnione
farsze miesne
dodatki do zywnosci
surowce tluszczowe
transglutaminazy
karageny
tluszcze
udzial procentowy
receptury
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego
Rocznik
2007
Tom
45
Numer
2
Opis fizyczny
s.107-117,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Ostrowska A.
Dzial Przetworstwa Miesa, Instytut Przemyslu Miesnego i Tluszczowego, ul.Jubilerska 4, 04-190 Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-18e7f305-f704-44b9-b6ea-5f44681bfe2c
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.