Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Polish Journal of Natural Sciences. Supplement
2004
|
02
|
Tytuł artykułu
Effect of high-pressure homogenisation on the emulsion phase of milk
Autorzy
Kielczewska K.
,
Kruk A.
,
Czerniewicz M.
,
Haponiuk E.
Warianty tytułu
PL
Wplyw homogenizacji wysokocisnieniowej na faze emulsyjna mleka
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
EN
high-pressure homogenization
emulsion phase
milk
homogenization
whole milk
fat dispersion degree
protein adsorption
milk protein
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Natural Sciences. Supplement
Rocznik
2004
Tom
02
Opis fizyczny
p.61-65,fig.,ref.
Twórcy
autor
Kielczewska K.
University of Warmia and Mazury in Olsztyn, Olsztyn, Poland
autor
Kruk A.
autor
Czerniewicz M.
autor
Haponiuk E.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-18b7051f-0492-40b1-b841-58a140800ebe
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.