Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
2005
|
03
|
Tytuł artykułu
Wlasciwosci mleka koziego i jego przetworow
Autorzy
Ziarno M.
,
Truszkowska K.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
zawartosc tluszczu
przetwory mleczne
weglowodany
sklad chemiczny
mleczarstwo
wlasciwosci fizyczne
witamina D
laktoza
bialka serwatkowe
witamina A
wartosc odzywcza
ocena sensoryczna
mleko kozie
bialka mleka
kazeina
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
Rocznik
2005
Numer
03
Opis fizyczny
s.4-8,tab.,fot.
Twórcy
autor
Ziarno M.
Szkola Glowna Gospodarstwa Wiejskiego, Warszawa
autor
Truszkowska K.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-18775b44-7acb-4054-9539-9394effc8b57
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.